Meditatie Training voor stiefouders

The only way out- is in.

 

 

Hallo lieve stiefouder,

Je doet je stinkende best om jouw samengestelde gezin te laten slagen. Jouw harde werken zorgt er thuis vaak voor dat iedereen aan zijn trekken komt. Maar soms lukt het allemaal even wat minder en is het lastig je rust te vinden. Voel je hierdoor stress en spanning, merk je dat er onrustige gedachten zijn en dan kun je het soms even niet meer overzien allemaal. Hoe zorg je dan goed voor jezelf, waar vind jij rust en veiligheid?

Ook kan het lastig zijn om je te ontspannen als je dan een vrije dag hebt. Of dat je je juist schuldig voelt als je even rustig gaat zitten, herken je dat? Als je je soms afvraagt hoe je jezelf beter staande kunt houden in jullie gezin, dan kan meditatie enorm veel opleveren in je leven.

Hoe zou je leven eruit zien als je meer rust en vrijheid zou ervaren? En je je leven niet hoeft te ontsnappen middels alcohol, tv kijken of andere vormen van verdoven. Dan hebben wij voor jou iets bijzonders; 

Meditatie training voor stiefouders!

 

Wij bieden jou een 10 wekelijkse-online meditatie training aan, waarin jij de weg terug naar jezelf zult vinden. Op praktisch en nuchtere wijze leer je waarom meditatie zo belangrijk is en hoe jij dit op eenvoudige wijze in je leven kunt implementeren. Leer waarom de wijzen van toen & nu steeds terugkomen bij meditatie!

Zou jij ook emotionele vrijheid willen ervaren en wil je meer vanuit jouw rust en authentieke zelf in je samengestelde gezin staan? Meld je dan nu aan! 

De volgende reis start op woensdag 8 december om 20 uur. Kosten: €99,-

Neem contact met mij op

info@liselottedevries.nl