Yoga

Luister naar de stem van je lichaam zodat het niet hoeft te schreeuwen om je aandacht..

.. en voorkom burn-out en uitval! Een van de belangrijkste functies van yoga is je in je lijf te brengen, contact met je gevoel te krijgen. Op de mat kom je letterlijk jezelf tegen en voor sommigen is dat een openbaring. Kom in contact met het oneindig veld van vertrouwen, liefde, bliss.. Gebeurtenissen die ons overkomen, zijn van invloed op ons lichaam en emoties. Spanning zet zich vast in het spierweefsel, want je spieren en gewrichten onthouden trauma’s. Door jarenlange opbouw van spanning, stress en andere negativiteit wordt je lijf een pakhuis van (onbewuste) spanningen. 

Door yoga kom je steeds op diepere niveaus: zoals de laagjes van een ui, kom je allerlei ervaringen, oude pijn of onverwerkt verdriet tegen. Elk laagje is een hoeveelheid informatie en energie uit het verleden die je nu gaat loslaten. 

Nu gaat yoga beoefening echt iets voor je doen in je leven en ga je de diepere betekenis van yoga toepassen in je leven.  Door oordeelloos naar anderen te leren zijn. Door dankbaarheid te gaan voelen en de verbinding met jezelf te vinden in momenten van chaos of stress.

 

Yoga is voor iedereen! 

Je hoeft niet lenig te zijn om te beginnen met yoga. Dat word je vanzelf.

 

Gezond lijf, gezonde mind: all is connected.

 Yoga – Just do it 

Neem contact met mij op

info@liselottedevries.nl