Stop met worstelen.

Transformatie-traject

Sta je op het punt in je leven dat je het niet meer weet? Je hoeft het niet alleen te doen. En de diepere schaduw stukken kun je ook niet in je eentje therapeutisch doorwerken. Door regressie, coaching, yoga  en lichaamswerk te combineren help ik jou de antwoorden te vinden die je nodig hebt om je pad een stuk lichter en gelukkiger te vervolgen vanuit een nieuw perspectief op jezelf en het leven. Overleven wordt leven naar je full potential. Become the new you!


Negatieve gedachten en emoties

Negatieve gebeurtenissen uit jouw verleden houden je onbewust gevangen. Dit veroorzaakt veel spanning, gedrag en emotionele reacties vanuit dit deel van jezelf. Onbewust houden pijn en angst je gevangen in beperkte overtuigingen over jezelf. Deze komen tot uiting in negatieve gedachten, die weer zorgen voor meer emoties en piekeren. Dag in dag uit lijden; schaamte, onverwerkt verdriet, schuldgevoelens, boosheid, jaloezie, teleurstelling. Het gif voor geluk. En guess what; je doet het helemaal zelf. Dit doet NIEMAND je aan. En er is er ook maar één die dat kan oplossen: JIJ. We lijken wel verslaafd aan de negatieve spiraal en dat houd je op je plek. En dat is ook de functie van het ego; je klein houden..

Ben jij klaar voor een leven zonder pijn? Vrijheid! Haal de regie weer terug. It’s YOU.


de volgende fase van je leven is al begonnen ..

Herken je een gevoel van heimwee? Een gevoel van gemis, niet -geaard zijn, jezelf kwijt.. Begrijp jij de spelregels van het leven…of voel jij je juist een speelbal. Ik laat je inzien hoe je de strijd staakt. Stap in de volgende fase van je leven zoals dat altijd al de bedoeling was voor jou. Ik faciliteer jouw proces dat ondubbelzinnig maar één kant op kan: vooruit. Hoe lang schuif je het nog voor je uit? Ontdek hoe het leeft als je de verbinding met jezelf weer gevonden hebt!


Voeding en beweging – de onmisbare schakel

Hoe we ons voelen, hoe lekker we slapen, hoeveel energie we hebben; het hangt allemaal samen met ons eetpatroon. Kies jij voor gezonde, gevarieerde voeding? Tevreden over je alcoholgebruik? Wat is eigenlijk gezond leven met al die wirwar van regeltjes en nieuwe inzichten? En wanneer heb je voor het laatst gesport..?

Samen kijken wat bij je past. Geen kwestie meer van volhouden maar jouw new way of life. Een persoonijk voeding&beweegplan kan onderdeel zijn van jouw transformatie-traject.

Waar sta jij op je prioriteitenlijstje?

 

Neem contact op: info@liselottedevries.nl