Niet langer worstelen…!

Transformatie-traject

Sta je op een punt in je leven dat je het niet meer weet; je bent hier op de juiste plek beland. Je kunt niet alles alleen op lossen en dat hoeft ook niet.  Door coaching&yoga te combineren help ik jou de antwoorden te vinden waar je al zo lang naar op zoek was. Je zult een stuk gelukkiger je pad gaan vervolgen vanuit een nieuw perspectief op jezelf en het leven. Overleven wordt eindelijk leven naar je full potential. Become the new you!


Negatieve gedachten en emoties

Houdt jouw verleden je gevangen? Beleef jij iedere dag weer dezelfde emoties als die van de dag ervoor? Dan ben je een gevangene van je gedachten, je gedachten over het verleden. Dag in dag uit laat jij jezelf lijden:  Schaamte, onverwerkt verdriet, schuldgevoelens, boosheid, jaloezie, teleurstelling. Het gif voor geluk. En guess what; dat doe je helemaal zelf. Dat doet NIEMAND je aan. En er is er ook maar één die dat kan oplossen: JIJ. Ben jij klaar voor een leven zonder pijn? Vrijheid!


Stap in de volgende fase van je leven

Herken je een gevoel van heimwee? Een gevoel van gemis, niet -geaard zijn, jezelf kwijt.. Begrijp jij de spelregels van het leven…of voel jij je juist de speelbal. Ik laat je inzien hoe je de strijd staakt. Stap in de volgende fase van je leven zoals dat altijd al de bedoeling was voor jou. Ik faciliteer jouw proces dat ondubbelzinnig maar één kant op kan: vooruit. Hoe lang schuif je het nog voor je uit?


Voeding en beweging – de onmisbare schakel

Hoe we ons voelen, hoe lekker we slapen, hoeveel energie we hebben; het hangt allemaal samen met ons eetpatroon. Kies jij voor gezonde, gevarieerde voeding? Tevreden over je alcoholgebruik? Wat is eigenlijk gezond leven met al die wirwar van regeltjes en nieuwe inzichten? En wanneer heb je voor het laatst gesport..?

Samen kijken wat bij je past. Geen kwestie meer van volhouden maar jouw new way of life. Een persoonijk voeding&beweegplan is onderdeel van het transformatie-traject.

Waar sta jij op je prioriteitenlijstje?

 

Neem contact met mij op

info@liselottedevries.nl