Over de lessen

Door yogabeoefening ontdekte ik dat innerlijke wijsheid en inzichten zich moeiteloos aandienen. Dit wilde ik anderen laten ervaren en ik startte met de Ashtanga docentenopleiding van Annemieke van der Zouwen, de enige in Nederland die persoonlijk gecertificeerd is door Manju Pattabhi Jois. Hierna kreeg ik de smaak te pakken en volgde bij Arhanta Yoga Ashrams de erkende Yin yoga docentenopleiding. Ook volgde ik de teacher training van Matsyendra Saraswati tot yoga Nidra docent en deed vervolgens een Vinyasa Yoga teacher training van Arhantha. Ik ben nooit uitgeleerd, altijd eager naar dieper begrip en het nog beter kunnen toepassen van de yogafilosofie. Mijn lessen kenmerken zich door opbouw, variatie, veiligheid, filosofie, meditatie&ademwerk. Want de meest duidelijke reflectie van je mentale en emotionele staat is de ademhaling. Daarom is pranayama (ademhalingsoefeningen) een belangrijk onderdeel van yoga en kenmerken mijn lessen zich door dit vaste onderdeel.

Yoga stijlen

  • Power yoga – Ashtanga
  • Vinyasa
  • Yin
  • Yoga Nidra 
  • Yin-Yang
  • Yoga flow-energise&meditatie (yoga@thepark)
  • Meditatie lessen (online)

Neem contact met mij op

info@liselottedevries.nl