“Don’t stop the waves, learn how to surf!”

Vanaf mijn 19e jaar werkte ik in diverse functies binnen de overheid. Van politieagente tot bijstandsconsulent en van rechercheur Uitkeringsfraude naar 13 jaar Onderzoeker bij de Nationale ombudsman. Na het vullen van mijn rugzak met werk -en levenservaring, werd mij vanaf de scheiding van mijn jeugdliefde na 20 jaar, duidelijk dat het de hoogste tijd was voor mijn ware levensmissie; jou begeleiden naar een leven zoals het leven bedoeld is! 

Ik gebruik mijn talent jou te helpen inzien hoe ook jij een magisch mooi leven kunt leven! Ik leer je verbinden met je intuïtie; de stem die verder gaat dan kennis en ratio. Ik help je de sleutel te vinden naar de waarheid en essentie over jouw leven. Het is tijd dat jouw licht gaat schijnen. Start nu jouw transformatie-traject en vind de antwoorden waar je al zo lang naar op zoek was

Niet meer bang zijn, maar met hart&ziel het leven omarmen en eindelijk de beste versie van jezelf  ontmoeten! Van jou is er maar één en jij bent precies zoals je moet zijn. Ik ga je helpen deze universele waarheid te begrijpen en te gaan leven.

‘ Viva la vida!’

In mijn 2e huwelijk leerde ik hoe het leeft in een samengesteld gezin. Dit inspireerde om mij in 2019 te vestigen als stiefcoach en hierin werk ik samen met Stief&Co.nl. Drie op de vijf gezinnen in Nederland is een samengesteld gezin. Slechts 35 % slaagt erin hier een succes van te maken en ook hier kun je mijn hulp voor inschakelen! Klik hier voor meer informatie over stiefcoaching.

In 2023 rondde ik na drie jaar mijn opleiding tot trauma therapeut af. Nadat ik al een aantal jaar mooie mensen mocht coachen, werd mij duidelijk dat daadwerkelijke verandering op een ander niveau in ons plaatsvindt dan in het ‘dagbewustzijn’. Op mentaal vlak kun je best gaan begrijpen dat het anders mag en je wilt dit ook écht.. toch val je gemakkelijk terug in oude patronen, als je niet op de diepste niveaus in jezelf je schaduwstukken in het licht zet en deze bevrijdt. Elk mens heeft emotionele gebeurtenissen meegemaakt, waarin je stukjes van jezelf bent kwijt geraakt. Vaak op een leeftijd (baby en peuter-kleutertijd) dat je dit niet echt meer herinnert. Ook krijgen we imprint van onze ouders mee, zoals ook zij dit meekregen van hun ouders. Zo hebben we ook energetisch en karmisch lading opgebouwd, waarvan we nu echt bevrijd mogen worden. Het is er eindelijk tijd voor.

‘Het is niet met jou begonnen.. het eindigt wel bij jou.’

Opleidingen

Politieopleiding,1996
HBO Bachelor of Laws, 2000

Ashtanga Yoga teacher training, 2016

Yin yoga teacher training, Arhanta Yoga-Ashram Nederland, 2017

Vinyasa teacher training, Arhanta Ashram, 2018

Holistisch lifestyle coaching, Academie voor Holistisch coachen, 2019

Masterclass Werken met samengesteldegezinnen, Popelier, 2020

Trauma therapeut, SRN Reïncarnatie-en Regressietherapie, 2020

Familie en Systeemopstellingen Smara Opleidingen, 2023

Neem contact met mij op

info@liselottedevries.nl

Liselotte de Vries voert praktijk vanuit haar kantoor te Reeuwijk, en heeft een praktijkruimte in Gouda. Voor  Stiefcoaching heeft zij ook ruimte tot haar beschikking in Rotterdam.
Mobiele telefoonnummer: 06-146 946 00.