“Don’t stop the waves, learn how to surf!”

Vanaf mijn 19e werkte ik in diverse functies binnen de overheid. Van politieagente tot bijstandsconsulent en van rechercheur Uitkeringsfraude naar onderzoeker bij de Nationale ombudsman. Na het vullen van mijn rugzak met werk -en levenservaring, werd vanaf de scheiding van mijn jeugdliefde na 20 jaar, duidelijk dat het de hoogste tijd was voor mijn levensmissie; jou begeleiden naar het leven zoals het bedoeld is! 

Ik gebruik mijn talent jou te helpen inzien hoe ook jij een magisch mooi leven kunt leven! Ik leer je verbinden met je intuïtie; de stem die verder gaat dan kennis en ratio. Ik help je de sleutel te vinden naar de waarheid en essentie over jouw leven. Het is tijd dat jouw licht gaat schijnen. Start nu jouw transformatie-traject en vind de antwoorden waar je al zo lang naar op zoek was

Niet meer bang zijn, maar met hart&ziel het leven omarmen en eindelijk de beste versie van jezelf  ontmoeten! Van jou is er maar één en jij bent precies zoals je moet zijn. Ik ga je helpen deze universele waarheid te begrijpen en te gaan leven.

‘ Viva la vida!’

Samen met mijn lief geniet ik van ons samengesteld gezin met vier (puber)meiden en dat geeft de nodige kleur aan het leven. Drie op de vijf gezinnen in Nederland is een samengesteld gezin. Slechts 35 % slaagt erin hier een succes van te maken en dat is ontzettend jammer. Wanneer je weer liefde vindt, willen jij en je nieuwe partner heel graag dat dit slaagt en lijkt je gezin onder een vergrootglas te liggen; ‘dit moet nu wél lukken!’ Hoe deal je met jezelf en je bonuskinderen, je verwachtingen richting je partner en de teleurstellingen? Hoe ga je om met je partner in de rol als stiefouder? Ook hierbij kun je mijn hulp inschakelen! Klik hier voor meer informatie over stiefcoaching.

Opleidingen

Politieopleiding
Hbo Sociaal Juridische Dienstverlening

Yin yoga teacher training, Arhanta Yoga Ashram Nederland

Vinyasa teacher training, Arhanta 

Ashtanga Yoga Academie

Academie voor Holistisch coachen

Masterclass Werken met samengesteldegezinnen, Popelier

SRN School voor Reïncarnatie-en Regressietherapie Nederland (2020-2022)

Neem contact met mij op

Liselotte de Vries voert praktijk vanuit haar kantoor te Reeuwijk, en heeft een praktijkruimte in Gouda. Voor  Stiefcoaching heeft zij ook ruimte tot haar beschikking in Rotterdam.
Mobiele telefoonnummer: 06-146 946 00.