Re-Connect

 

 

Ben jij al toe aan NEXT LEVEL?

 

 

Volledig aligned met je hogere Zelf in helder bewustzijn, is onze werkelijke essentie en onze aanstaande werkelijkheid. Ten diepste herinneren dat je een spiritueel wezen bent, die een menselijke ervaring heeft. Deze ZIJNstoestand bereiken we, wanneer al onze energiestromen (chakra’s) in balans zijn.

Pijn en onverwerkt verdriet uit het verleden zorgt voor disfunctioneren van de chakra’s. Op dit moment is het mogelijk deze pijn te transformeren naar KRACHT!

Ga mee op reis in 8 trainingen en make the CONNECTION! Elke sessie ontdek je de blokkades in je huidige leven, leer je activaties en kom je steeds dichterbij/dieper je hogere ZELF. De transcendente reis brengt je naar ongekende hoogten/diepte!

Are you ready to go Sky HIGH? ❤️🧡💛💚💙💜🤍

Een trancedente reis is een hele diepe meditatie vorm. Dit betekent dat er op zowel: energetisch, mentaal, emotioneel en fysieke lagen wordt gewerkt en er veel ‘shifts’ bij je kunnen ontstaan. Bij de Transcendente reis reist jouw energie buiten de tijd/ruimte en  om de lessen en inzichten te kunnen ontvangen moet je lichaam in een ontvankelijke staat van rust en stilte en de geest in theta staat zijn.

Privat teachings
De persoonlijke één op één training starten we wanneer het jou uitkomt, op een dag/tijd die jou uitkomt. Met deze RE-CONNECT teaching  is er heel veel ruimte voor maatwerk.
Praktisch
Om de week is er een training en een sessie duurt ruim 2,5 uur, is activerend en helend.  En mocht covid-19 ons daartoe dwingen, kunnen we gemakkelijk  overschakelen naar online. Je investering hiervoor is €888,- 
RE-CONNECT online
We starten op donderdag 3 december om 19:00 uur en je volgt lekker vanaf jouw bank of bed de teaching, samen met de andere deelnemers. Meekijken met het proces en de reis van de ander is erg waardevol en sisterhood is helend!
Chakra yoga is een onderdeel, dus is het afwisselend zitten achter je pc, dan weer op je mat oefeningen doen en zitten of liggen voor de transcendente reis. Je betaalt voor de online training  €333,- en is ook om de week, op donderdagavond.

 

 

Neem contact met mij op

info@liselottedevries.nl