Meditatie Training

The only way out- is in.

Al jaren vraagt men; Lies, geef je ook meditatie les? Lies, kan ik bij jou ook ademwerk doen? Daar had ik inderdaad mee kunnen starten, maar niet eerder voelde het zo sterk als nu. Na jaren eigen meditatie beoefening kwam kort geleden het moment dat ik wist; NU!!

Noem het een doorbraak .. en dat is het ook letterlijk! Een doorbraak door het dak, en nu kan ik zeggen dat ik eindelijk begrijp waarom meditatie zo goed en belangrijk is. En nu wil ik niets liever dan deze -universele- kennis over brengen.. aan JOU!

Want nu kan ik oprecht zeggen; meditatie is de bom én het antwoord op deze tijd. Het antwoord op je drukke agenda, je volle hoofd. Het antwoord op waar jij nu staat in je proces.

Stel jezelf eens de vraag; ‘creëer jij je leven en toekomst, of de emoties over het verleden?’ Welke energie houd ik nog vast. Welke mensen, situaties en overtuigingen houd ik nog vast die niet mij niet meer dienen. Die mij weerhouden ten volle te leven en te genieten? Zolang gevoelens over je verleden je nog in de greep houden, kun je geen nieuwe toekomst manifesteren.

Of misschien wil je gewoon eindelijk wel eens ervaren wat meditatie is en wat het voor jou kan betekenen in je drukke en volle leven.

 

 “your destiny is calling”

Dit is een zeer toegankelijke, laagdrempelige training, zowel voor beginners die nog weinig meditatie ervaring hebben, als de meer ervaren beoefenaar. Deze training zal heel gericht toewerken naar een aantal doelen. Adembeheersing, voor langere tijd kunnen stilzitten en leren focussen. Mensen zeggen mij weleens; nee hoor, mediteren is niets voor mij, want mijn gedachten vliegen alle kanten op, zodra ik het probeer. Don’t stop the waves, learn how to ride them! In deze training zal ik uitgebreid ingaan op het fenomeen gedachten. De 10-delige training bestaat elke keer uit een theoretisch deel, ademwerk en voorbereiding en meditatie oefening(en). Ook zal er steeds ruimte zijn voor jullie feedback en nabespreken met elkaar, naar behoefte.


Wanneer starten we?

Op basis van het aantal deelnemers en hun voorkeur starten we medio september op dinsdag of woensdag avond. Tijdstip: 20:00 uur, de duur van de les zal met de tijd wat lengen. Waarnaar we tijdens de laatste training in staat zijn om drie kwartier aan één gesloten in “hogere sferen” te verblijven.

Wil jij meer verbinding met je intuïtie, wil jij begrijpen waar je ‘Hogere Zelf’ zich bevindt, of simpelweg gewoon meer grip op je emoties en gedachten krijgen? Deze training is voor jou!

Voor meer info en een persoonlijke toelichting; bel 06 146 946 00

Meld je aan via; info@liselottedevries.nl. Geef hierbij aan welke avond je voorkeur heeft, dinsdag 28 of woensdag 29 september 2021. Elke week is er een training en ontvang je na de meditatieles extra materiaal om thuis verder te kunnen met je practise.

 ‘Through meditation making sence of all of this’

 

In deze training breng ik alles samen van mijn eigen reis tot nu toe. De afgelopen jaren heb ik mijn rugzak goedschiks (en kwaadschiks 😉 mogen vullen tot een punt waarop ik wist; nu heb ik een puzzeltje compleet. Hiermee kan ik wat. Maar vooral; hier kan een ander ook iets mee en nu is het mijn job én geschenk, missie en levenswerk anderen deze universele kennis zich te laten herinneren en over te brengen. We gaan leren in te tunen op het kanaal dat je zelf bent. Ben je klaar voor de reis van je leven?

 In the end, we are all just walking each other home.

 

‘Take the route back home’

 

Meditatie is de weg om terug te komen bij je ware natuur. Wanneer je je essentie hebt ervaren, kun je van hier uit nieuwe keuzes maken, vanuit rust, vanuit je stille centrum, vanuit je authentieke ik. Keuzes die de richting van je leven drastisch veranderen omdat je veel meer vanuit je gevoel en intuïtie gaat handelen. Niet langer gedreven door de stemmen in je hoofd. Niet langer vanuit oude, vastgeroeste overtuigingen die je had over jezelf en je leven.

 

Wat gaan we doen?

We starten eenvoudig en stap voor stap bouwen we de techniek uit. Ik besteed veel aandacht aan de basale onderdelen van het mediteren, zodat je het goed kunt volgen en weinig weerstand voelt om zelf het mediteren thuis weer op te pakken en voort te zetten.

Elke les heeft een thema, waarop we voortborduren in de volgende les.

Onderwerpen die aan bod komen; ademwerk, houding, verschillende meditatie technieken, chakra activatie, MIR-methode, WHM, gedachten pijnappelklier, ontwikkelde (onbewuste) overlevingsstrategieën, Kundalini, Akasha, tapping, leren manifesteren, 3e oog activatie. Durf jij de reis terug naar jezelf te starten?

Tijdens enkele sessies zullen we ook wat yoga oefeningen doen, om onze meditatie te kunnen verdiepen. Vind je het spannend of denk je dat dit niks voor jou is? Dan kan ik je geruststellen; alles wat ik ga overbrengen is kennis die al diep in jou besloten ligt.

Deze 10 weekse online live training vindt plaats in je eigen woonkamer, verbonden met elkaar via beeld. Na elke training ontvang je extra tips om nog meer te kunnen verdiepen en motivatie om vol te houden. Het vraagt jouw toewijding, je vertrouwen en inzet. You have to do the work-to make it work. Hersenen en focus moet je trainen, net zoals het werken aan een fit en gezond lijf.

 

Ben je overtuigd? Heb je vragen? Wil je je aanmelden?

Bel: 06 146 946 00 of info@liselottedevries.nl

Prijs meditatie training €99,-

Neem contact met mij op